Vaaliblogi avattu

Nämä nettisivut valmistuivat suunnitellusti elokuun loppuun mennessä. Tarkoituksena oli, että blogin avautuessa myös loppusivusto on kunnossa, jotta blogiin mahdollisesti eksyville olisi muutakin luettavaa valmiina sivuilla.

Tunnetusti sylivauvat ja koiranpennut ovat parhaita huomionherättäjiä, joten mitäs sen parempaa tapaa houkutella lukijoita aloittavalle blogille:

Tuleva Keski-Pasilan asukki

Mutta on kuvalle muukin kuin häpeilemättömän populistinen perustelu: tavoitteeksi voisi asettaa, että taustalla näkyvälle Keski-Pasilan ratapihalle voisi valmistua moderneja, korkeita asuintaloja viimeistään siihen mennessä, kun kuvassa näkyvä Viena rupeaa etsimään itselleen opiskelijaboksia…

Yksi kommentti artikkeliin "Vaaliblogi avattu"

  1. Henrik Teiste sanoo:

    On kyllä todella suloinen vauva!
    Pasilan ratapiha ei niin suloinen.