Kiitos luottamuksesta

Tarkistuslaskematon äänisaaliini oli 220 ääntä. Vaikka pudotus viime kunnallisvaaleihin (317 ääntä) onkin varsin suuri, pidän tulosta tyydyttävänä panostukseeni nähden (muista kiireistä johtuen tämän kiitosviestinkin kirjoittaminen kesti pari päivää…) Suurin pudotus näyttäisi tapahtuneen keskustassa ja Kalliossa, jossa viime kerran parinkymmenen äänen tulos romahti nollaan. Oletan, että suurin syy tälle on kahden erinomaisen vihreän kolmekymppisen ehdokkaan läpimeno: sekä Erkki Peräläettä Otso Kivekäs saavuttivat erittäin hyvän tuloksen. Jos tämä oletukseni pitää paikkansa, niin äänimääräni putoaminen ei haittaa yhtään: Erkki ja Otso tulevat ajamaan kannattamiani asioita vähintään yhtä hyvin kuin mihin itse olisin kyennyt. Heille tsemppiä siis valtuutetun hommaan.
Tähtäin siirtyy nyt luottamuspaikkojen hakemiseen. Tämän valtuustokauden aikana kerätty kokemus lautakuntatyöstä ja kohtuullinen äänimäärä antavat hyvän pohjan mielenkiintoisten lautakuntapaikkojen hakemiselle. Yksi erityisen kiinnostava olisi uuden varhaiskasvatuslautakunnan jäsenyys.
En uskalla luvata, että tulisin näillä sivuilla raportoimaan lautakuntatyöstä (viime kerralla sellaisen lupauksen tein, mutta en saanut sitä pidettyä), mutta pidetään sitä kuitenkin jonkinlaisena tavoitteena. Sitä on ehkä kuitenkin turha kuvitella, että ajankäyttömahdollisuudet nykyisestä ainakaan helpottuisivat uusien luottamustehtävien myötä.

Yksi kommentti artikkeliin "Kiitos luottamuksesta"

  1. Muzamil sanoo:

    Kiitos sinulle.
    Parempi onni seuravalle kerralle.
    🙂